Eu și uleiul de argan #dragostelaprimaatingere

dscf0927

Eu folosesc uleiul de argan în fiecare dimineață, imediat după ce îmi spăl fața cu argilă marocană. Uleiul de argan hidratează foarte bine pielea și nu, nu rămâne gras pe piele.

Îl mai folosesc seara, în locul demachiantului. Aplic ulei de argan pe toată fața chiar și pe decolteu după care, cu o dischetă demachiantă șterg cu ușurință toate urmele de machiaj. Folosesc uleiul de argan Argan Souss în locul oricărui alt demachiant deoarece nu e nevoie să insist pentru a șterge machiajul deci, nu mă înroșesc, nu îmi irită ochii și totodată îmi curăță, îmi hrănește și îmi hidratează pielea foarte bine.

Îl folosesc și pentru bronz sau pentru calmarea eventualelor arsuri solare (uleiul de argan fiind un foarte bun regenerant al țesuturilor, calmează imediat pielea). De când folosesc uleiul de argan în locul oricărui alt produs pentru bronz, bronzul meu este uniform și se menține pentru o perioadă mult mai lungă de timp. Multe persoane sunt de părere că uleiul de argan este „secretul unui bronz frumos și sănătos” și de acest lucru m-am convins și eu.

Și părul meu se bucură de beneficiile uleiului Argan Argane Souss. Folosesc uleiul de argan în toate măștile pentru păr, de cele mai multe ori în amestec cu alte uleiuri.

Cât despre unghii, ce pot să îți spun e că, după ce am purtat o construcție cu gel aproape un an de zile, unghiile mele se exfoliau și se rupeau foarte ușor, nu erau puternice și nu aveau un aspect sănătos. Timp de două săptămâni mi-am pus ulei de argan cu pipeta pe fiecare unghie și le-am masat ușor. După două săptămâni unghiile mele erau de nerecunoscut, erau din nou frumoase și puternice.

După ce am eșuat de câteva ori încercând să găsesc uleiul de argan pur și am cheltuit o grămadă de bani pe uleiuri care defapt nu erau de argan deși eticheta asta indica…m-am oprit la cel Argan  Souss. De ce? Fiindcă este produs şi ambalat în Maroc, are certificare bio EcoCert, este presat la rece. Aveți aici un articol despre cum să recunoaștem uleiul de argan pur, de la mama lui iar de aici, puteți comanda uleiul de argan de care m-am îndrăgostit.

post-sign

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s